Close
Grijspeerdstraat 48, 8830 Gits

Winkel

Toont alle 5 resultaten

 • Volwassene

  Wordt lid van onze badmintonfamilie! Gitse BC biedt verschillende speelavonden aan en regelmatig gratis lessen voor leden.  Om in te schrijven moet voor elke volwassen speler een apart lidmaatschap gekocht worden, met telkens de naam van de ingeschreven speler erbij.

  85,00 Opties selecteren
 • Jeugdspeler

  Wordt lid van onze badmintonfamilie! Gitse BC biedt verschillende trainingen aan op verschillende niveaus om de technieken van jeugdspelers te verbeteren. Voor ieder jeugdlid moet een apart lidmaatschap aangekocht worden en telkens de correcte gegevens van de speler ingevuld worden. Jeugdspelers zijn geboren in 2001 of later.

  80,00 Opties selecteren
 • After-Work

  Op 11 oktober organiseert Gitse BC After-Work! Schrijf je nu in! Indien u geen dubbelpartner heeft zorgen wij voor iemand. Indien u wel een dubbelpartner heeft, dan dient deze zichzelf ook inschrijven.

  10,00 Opties selecteren
 • Start2Badminton

  Beste Badmintonvrienden We krijgen heel vaak de vraag naar extra lessen, en daar spelen we graag op in. We voorzien een start-to-badminton in 10 lessen. Dit zowel voor absolute beginners als alleskunners die de technieken willen bijschaven. De lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers, elke maandag telkens van 20u45 tot 21u45. Er zal telkens nog […]

  40,00 Schrijf je in!
 • Koker veren shuttles

  De koker shuttles bevat 12 veren shuttles van het merk Victor Queen.

  18,00 In winkelmand